Een nieuwe website laten maken

Wanneer u een nieuwe website wilt laten maken voor uw bedrijf, organisatie of andere doeleinden, dan hoeven we u uiteraard niet te vertellen dat het belangrijk is om daarbij even stil te staan bij de identiteit van uw bedrijf. Wat is de missie van uw bedrijf? Wat wilt u bereiken? Wie wilt u bereiken, en hoe wilt u uw publiek bereiken?

Wat, wie en hoe?

Zo beginnen de belangrijkste vragen die u zich stelt wanneer u een nieuwe website wilt laten maken. We gaan er vanuit dat u een website wilt hebben, waarmee u uw potentieel publiek wilt bereiken op een zo optimaal mogelijke manier. Hierbij is het belangrijk om weten dat de website van de plaatselijke loodgieter er anders zal uitzien dan deze van een groot internationaal bedrijf of van een school. Een nieuwe website laten maken heeft te maken met de zichtbaarheid vergroten van uw bedrijf, het publiek dat u wilt bereiken en hoe u dat gaat uitvoeren. Met andere woorden: het gaat over uw missie, uw publiek en uw werkwijze om deze te bereiken.

De voorbereiding van uw project

Vooraleer wij aan uw project beginnen, gaan wij eerst met u een verkennend gesprek aan. Dit geeft ons de gelegenheid om aan al uw wensen tegemoet te komen. Daarom is het goed dat u eerst uw missie, uw publiek en uw werkwijze om deze te bereiken, op een rijtje gezet hebt. Zo kunnen wij ons een goed beeld vormen van uw project. Tijdens dit verkennend gesprek waarin u laat weten dat u een nieuwe website wilt laten maken, gaan wij van start met het maken van een eerste blauwdruk voor uw nieuwe website. Samen met u gaan wij op zoek naar wat het best bij uw missie, publiek en werkwijze past.

De nieuwste technologieën

responsive webdesignEen nieuwe website laten maken, dat wil ook zeggen: oog hebben voor de nieuwste technologieën. Vanaf 21 april ’15 verandert bij Google de strategie die gebruikt wordt bij het indexeren van websites. Steeds meer internetgebruikers surfen mobiel. Een nieuwe website laten maken, dat wil dus ook zeggen: ervoor zorgen dat alle potentiële internetgebruikers uw website kunnen vinden. Als ontwikkelaars van websites vinden wij het belangrijk dat onze klanten steeds kunnen meegenieten van de nieuwste ontwikkelingen. Alleen zo is het namelijk mogelijk dat uw nieuwe website ook gevonden kan worden. Wat bent u immers met een nagelnieuwe website, wanneer deze onvindbaar is?

Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en/ of een offerte!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s